Zachte lenzen | Indivisual - Contactlenzen.nl
Hero - Indivisual - Zachte lenzen
Zachte lenzen

Indivisual

3 maanden-lens

Indivisual lenzen zijn zachte lenzen die speciaal voor jouw ogen zijn gemaakt. Hierdoor bieden ze optimaal draagcomfort. Bovendien worden Indivisual lenzen gemaakt van Silicone Hydrogel, waardoor meer zuurstof doorgelaten wordt. Dit voorkomt droge of geïrriteerde ogen en zorgt overal en altijd voor het beste zicht.

logo

Indivisual lenzen zijn zachte drie-maandenlenzen die speciaal op maat gemaakt worden, zodat ze perfect aansluiten op jouw ogen. Hierdoor bieden ze perfect zicht en optimaal draagcomfort. Omdat de lenzen gemaakt zijn van dunne Silicone Hydrogel laten ze meer zuurstof door en blijven ze goed vochtig. Dit voorkomt uitdroging en irritatie, zoals soms met zachte lenzen wordt ervaren.

Omdat Indivisual lenzen speciaal voor jouw ogen zijn gemaakt is het een uitstekende keuze. Ook wanneer andere zachte lenzen niet blijken te voldoen. En omdat de Indivisual serie bestaat uit vier verschillende soorten (enkelvoudig, multifocaal, torisch en torisch-multifocaal) bieden ze een oplossing voor vrijwel iedereen.

Indivisual Page Title

Indivisual lenzen zijn uniek en persoonlijk,
net als jouw herinnering...