Conform - de meest comfortabelen harde lenzen - Contactenzen.nl - Contactlenzen.nl
Ultiem comfort

Conform contactlenzen

Als je eenmaal hebt gekozen voor contactlenzen, staat je meteen de volgende keuze te wachten: ga je voor harde lenzen of voor zachte lenzen? Kies je voor het scherpste zicht of het hoogste comfort? Met Conform® contactlenzen hoef je niet meer te kiezen. Door het speciale ontwerp van deze harde lenzen zijn ze extreem comfortabel én geven ze je het scherpst mogelijke zicht.

Nog meer dan andere harde contactlenzen worden Conform-lenzen volledig op maat gemaakt voor jouw ogen. Ze zijn daarmee uniek en de eerste lenzen die op deze manier worden aangemeten en geproduceerd. Doordat de lenzen volledig op maat gemaakt worden, voelen ze extra comfortabel aan. Conform® contactlenzen zijn voor iedereen een goede oplossing. Of je nou een beginnende lensdrager bent, of juist al jaren harde of zachte lenzen draagt. Zelfs voor mensen met leesproblemen bieden ze een goede oplossing.

 

 

Type

Vervanging

Multifocaal

Cilinder

Harde lenzen 1-2 jaar Mogelijk Mogelijk

Het hoogste comfort

Doordat Conform-lenzen volledig volgens de vorm van jouw ogen gemaakt worden, zorgen ze voor het hoogst mogelijke comfort. De lenzen zijn zo gemaakt dat stofdeeltjes of andere ongemakken nagenoeg geen kans hebben om achter de lens terecht te komen.

Bij het ontwerp van de lens is veel aandacht besteed aan de afwerking van de rand. Met speciale technologie is een optimale randafwerking gecreëerd. Hierdoor voel je de randjes bijna niet, wat bij andere harde lenzen vaak wel het geval is.

De gezondste keuze voor je ogen

Door het unieke ontwerp van de lens en de speciale manier van aanmeten, past de lens perfect op je oog én heb je minder kans op rode en geïrriteerde ogen.

Een snelle gewenning

Aan lenzen moet je altijd even wennen. Zeker als je nog nooit lenzen gedragen hebt. Bij Conform-lenzen gaat deze gewenning heel snel door het persoonlijke ontwerp specifiek voor jouw ogen.

Het scherpst mogelijke zicht

Met harde lenzen kan je scherper zien dan met zachte lenzen. Dit komt doordat een harde lens zijn vorm behoudt als hij op je oog zit. Bij Conform-lenzen is aan het zicht nog extra aandacht besteed. Door de speciaal ontworpen voorkant geven de lenzen je het scherpst mogelijke zicht. Dit zal je zeker kunnen merken bij schemering en autorijden in het donker.

Vrijheid

Door de perfecte passing van Conform-lenzen kan je gemakkelijk wisselen tussen je lenzen en je bril. Met andere harde lenzen merk je nog wel eens verschil in scherpte als je je bril opzet, maar bij Conform-lenzen is dit niet het geval.

Ideaal als multifocale lenzen

Conform-lenzen zijn ook erg geschikt voor mensen die toe zijn aan een leesoplossing. Omdat de lenzen groter zijn dan de meeste andere harde lenzen, blijven de lenzen goed op hun plek zitten. Dit maakt dat je makkelijker aan de lenzen went en dat het schakelen tussen veraf en dichtbij eenvoudig gaat.

Onderhoud

Voor dagelijks reinigen, bewaren en inzetten wordt Menicare Pure of Menicare Plus aangeraden. Daarnaast kunnen Progent en Spray & Clean gebruikt worden als additionele reinigers.