Myopie controle met Menicon Bloom lenzen - Contactlenzen.nl - Contactlenzen.nl
Het Menicon Bloom™ behandelplan

Myopie controle

Myopie = bijziendheid = minsterkte
Myopie wordt ook wel bijziendheid genoemd. Een minsterkte die vaak toeneemt naarmate kinderen ouder worden. Met een bril betekent dat steeds dikkere brillenglazen. Dat is op zichzelf natuurlijk al vervelend. Maar het brengt ook ernstige risico's met zich mee. Kinderen en volwassenen met een hoge minsterkte hebben op latere leeftijd namelijk meer kans op ernstige oogaandoeningen. 

Het niet aanpakken van myopie is dus een gemiste kans, want bij de meeste kinderen zal die minsterkte de eerste jaren alleen maar toenemen. 

Goed nieuws!
Gelukkig heeft het onderwerp myopie de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen. Er worden veel onderzoeken gedaan naar de gevolgen en naar manieren om het ontwikkelen van een minsterkte af te remen. Het goede nieuws is dan ook: er is iets aan te doen!

Menicon Bloom behandelplan
Het onder controle krijgen van de myopie, het afremmen van de ontwikkeling van een minsterkte, is precies wat we met het Menicon Bloom behandelplan wél kunnen doen. Dit gebeurt met behulp van speciale lenzen. 

Op de speciale Menicon Bloom website lees je alles over myopie en over het Menicon Bloom behandelplan.

Onderhoud
Voor het beste onderhoud van je Menicon Bloom Night lenzen is er het complete Onderhoudspakket Menicon Bloom Night™. Hiermee heb je alles in huis voor het inzetten, reinigen en bewaren van de lenzen.

Samen zorgen voor de ogen van je kind

Nu en in de toekomst