Nachtlenzen®

Corrigeren je ogen terwijl je slaapt

Nachtlenzen: wakker worden met scherp zicht
Nachtlenzen draag je, zoals de naam al doet vermoeden, als je slaapt. Terwijl je slaapt drijven de lenzen op je traanfilm en veranderen ze heel licht de vorm van je hoornvlies. Dit effect is tijdelijk, maar zorgt ervoor dat je overdag scherp ziet zonder een bril of lenzen te dragen. Voor heel veel mensen is dit ideaal. Bijvoorbeeld als je veel sport, als je vaak last hebt van droge ogen, als je last hebt van hooikoorts of als je gewoon liever geen bril of lenzen draagt overdag. 

Al 20 jaar Nachtlenzen®
Dit jaar bestaat Nachtlenzen 20 jaar! En wie jarig is trakteert. Tot en met januari 2022 kun je gebruik maken van een hele toffe cashback actie. Let er wel op dat je de echte Nachtlenzen® kiest. Lees alles over de jubileumactie op www.nachtlenzen.nl/cashback

 

www.nachtlenzen.nl
Op de speciale Nachtlenzen website lees je alles over deze bijzondere lenzen.Ook vind je er een pagina met officiele Nachtlenzen specialisten bij jou in de buurt. Of jouw ogen geschikt zijn voor Nachtlenzen hangt van een aantal factoren af. Onder andere je sterkte, maar ook de vorm en gezondheid van je ogen. Je contactlensspecialist kan je vertellen of je Nachtlenzen kan dragen. 

Nachtlenzen inzetten, reinigen en bewaren
Voor het beste onderhoud van je Nachtlenzen is er het complete Onderhoudspakket Nachtlenzen. Hiermee heb je alles in huis voor het inzetten, reinigen en bewaren van je Nachtlenzen.