Menicare Pure - Contactlenzen.nl
Vloeistof voor harde lenzen

Menicare Pure

Menicare Pure is een vloeistof voor harde lenzen op basis van volledig natuurlijke ingredi├źnten.

Natuurlijk: fijne gedachte

Menicare Pure is een vloeistof voor harde lenzen op basis van volledig natuurlijke ingrediënten. Naast dat dit natuurlijk gewoon een fijne gedachte is, zorgt het ook voor een aantal unieke voordelen ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen.

 

Menicare Pure is namelijk milder voor je ogen dan andere lenzenvloeistoffen, maar ondertussen zorgt het wel voor een betere bevochtiging, meer comfort en blijvend helder zicht, de hele dag door.

Unieke fles

De unieke vorm van de fles en de handige dop zorgen ervoor dat Menicare Pure heel makkelijk in gebruik is. De fles is met één hand te openen en ligt prettig in de hand

Stap 1

Begin met het verwijderen van de folie langs de perforatielijnen.

Stap 2

Draai de dop een slag naar rechts om de fles te perforeren.

Stap 3

De vloeistof is klaar voor gebruik en met één hand te gebruiken!

Uitstekende reiniging

Ook tijdens het schoonmaken en bewaren van je lenzen doet Menicare Pure haar werk. De vloeistof zorgt voor een uitstekende natuurlijke reiniging en desinfectie van je lenzen. Vetten en eiwitten hebben minder kans zich aan je lenzen te hechten. Menicare Pure zorgt daarmee voor optimale bescherming voor je ogen. Menicare Pure vloeistof is iets dikker dan andere lenzenvloeistoffen. Hierdoor kan je je lenzen langer comfortabel dragen, is het inzetten prettiger en het reinigen van je lenzen makkelijker.